a zagladales w ogole czy masz w katalogu skorki moduly?
pisalem o tym nie tylko ja, i jak napisalem, ze masz przekopiowac pliki tlumaczenia z katalgu glownego to juz, czytajac poprzednie zdanie w tej wypowiedzi, ktore mowilo o katalogu w skorce chyba samo przez sie rozumie. wystarczy odrobina zrozumienia i analizy. kopiowanie na forum... tutaj to juz poleciales... no ale, jezeli zaczynajac posta poznym popoludniem ty juz jestes w stanie dzialac z samego rana i sugerowac sie naszymi radami to rzeczywiscie... zastanaawiajace, po co w ogole nasza pomoc. troche to sie robi zbyt patetyczne. ale jeszcze raz:
sprawdz w katalogu .themes/Twojaskorka/modules/.... czy masz tam jakies moduly (katalogi modulow wraz z plikami) i w nich pliki pl.php, jezeli takowe sa to je pousuwaj PO KAZDEJ zapisanej sesji tlumaczen z poziomu panelu administracyjnego
idea jest taka, ze tlumaczenia z panelu zapisuja sie w katalgu glownym ./modules w poszczegolnych modulach a jezeli sa jakies moduly nadpisywane w katalogu .themes/twojaskorka/modules to w nich probuja sie tworzyc tlumaczenia, ale jezeli tlumaczone sa z poziomu modulow glownych to zapisuja sie jako 0kb a sa odczytywane jak wszystie pliki modulow w pierwszej kolejnosci przez glownymi. i stad brak tlumaczen. no sorka, ale juz chyba bardziej lopatologicznie nei da sie tego wytlumaczyc, wiec jak z tym sobie nie poradzisz to ja sie odcinam od tematu.
PS. z tego co zauwazylem to nie pirwszy taki post z Twojej strony, czesto pytasz o rzeczy dosc proste i z komentarzy wiedac, ze porywasz sie z motyka na slonce. radzilbym w pierwszej kolejnosci poczytac jakas ksiazke czy podstawowy tutorial na temat Presta i dopiero zasiasc do prac. bo to dokladnie tak jakbys przez lata siedzial na Syberii i jezdzil po niej wartburgiem a z dnia na dzien otworzyl na Florydzie warsztat i naprawial Porshe.... to juz zadne najlepsze forum nie pomoze... nie wiem, czy nie prosciej i taniej (liczac stracone nerwy) nie bylo by prosciej zlecic komus zrobienie i konfiguracje calego sklepu