a co do stopki forum ? Jak pokazałem na screenie co to za moduł
nie wiem o jakie forum tutaj chodzi, ale jezeli chodzi o stopke na sklepie z linka z poprzedniego postu to masz ja budowana z paru modulow: blok kategorii, block linkow permamrntnych, moje konto, blok linkow social, blok kontaktu.... wiec te masz do tlumaczenia.
jeszcze kwestia tlumaczen, jezlei chodzi o tlumaczenia z poziomy panelu to tez trzeba pamietac o paru czynnikach:
1. w tlumaczeniach modulu moze i pojawia sie fraza do przetlumaczenia pobrana z pliku ale jezeli w nim nie ma przypisanego "mod=" dla danego modulu to to tlumaczenie nie zostanie ujete. wiec trzeba by takie mody podopisywac zeby to mialo rece i nogi.
2. nie wiem jak to zostalo rozwiazane w 1.5 ale w 1.4 byl problem z tlumczeniami w momencie umiejcowienia modulow w katalogu skorki (themes/skorka/modules). wprowadzone tlumaczenie bylo widoczne, ale jezeli jakies bylo wczesniej przetlumaczone i nie bylo opprawione to reszta modulow znajdujacych sie w w/w katalogu dostawala pliki o wadze 0kb (puste) i one byly brane do tlumaczenia, czyli te z podstawowego katalogu modulow byly pomijane i trzeba bylo reczenie ze skorki usuwac wszystkie "zerowki"