witam,
poszukuje rozwiazania i nawet za bardzo nie wiem jak wyszukac to po google. przedstawie poktrotce o co chodzi:
potrzebuje skryptu, ktory automatycznie zadziala podczas wyszukiwania przez wyszukiwarke goole, gdzie bedzie w zapytaniu wpisana nazwa miejscowosci. cos na zasadzie niektorych wyszikiwarek np. torrent czy rapid, ze dzialaja na kazda fraze wpisana w google, chocby mialy wyswietlic "brak wynikow" na stronie wlasciwej.
to pytanie przede wszystkim do pozycjonerow.
jezeli powyzsze jest niezrozumiale to opisze praktycznie o co mi chodzi.
tworze strone kwiaciarni np. "Moje Kwiatki", gdzie "przeszukiwacz" po wpisaniu np. "kwiaciarnia internetowa Wygwizdow" zobaczylby na jakims tam miejscu, nie koniecznie pierwszym ale ogolnie, wynik np w postaci: "Moje Kwiatki - Wygwizdow" i po kliknieciu przechodzilby na strone, tez automatycznie utworzona z pobieranym miastem. tutaj to bylaby np. jedna strona CMS ze zmiennymi miasta (tylko tutaj tez problem zeby je pobrac, ale to juz jakos sobie poradze, jak rozwiaze pierwszy problem).
teraz pytanie, gdzie znalesc taki skrypt?, jak stworzyc taki skrypt?, czy jest to jakos "pilnowane" przez google? czy w ogole jest cos takiego mozliwe do stworzenia? pod jakim haslem mozna by to znalesc pod google?
z gory dzieki za wszelkie sugestie i rozwizania, te pelne i te polowiczne