Angar:
Facebook Comments Talk a Lot Module v1.0
"1.Musisz ostylować wyszukiwarkę ten czerwony kolor przycisku kompletnie mi nie pasuje." Co byś zaproponował? Nie potrafię wykombinować gdzie i tym samym jak przemieścić blok walut (edytować również design) oraz wyszukiwarkę.
"padding z przycisku dodaj do koszyka" jak usunę to co to spowoduje? Jest jakaś sposobność, aby dorzucić efekt o którym wspomniałeś? W sumie przydatne, dodanie powinno byc charakterystyczne (oszczednosc czasu dla klienta by spr za kazdym razem stan koszyka).
"4.Przydałoby się lepsze rozmieszczenie moduły aukcji i filmiku z youtube." Chciałbym edytowaćmoduł aby były trzy okna youtub i każdy filmik inny. Nie wiem jak to zrobić.
West jakiego operatora proponujesz? Działam na netmarku, w sumie do niedawna sklep na nim dawał radę ale jak widać trzeba dokonać zmiany.
opisy i ceny na stronie głównej są nierównomiernie rozmieszczone cena / podgląd / koszyk - proszę o wskazówkę jak to ogarnąć
na plus mogę zaliczyć czysty i prosty temat tylko za mało z nim / w nim się dzieje - jest tyle modułów....
Zdaje sobie sprawe ze jest sporo dodatkow, pierwsze stan magazynowy i wrzucenie produktow, pozniej dopieszczenie sklepu i modułów