Moduł zainstalowany jest na preście 1.4.4.1 , nie działa mapowanie kategorii, zamiast listy kategorii do wyboru pojawia się okno tekstowe, próbowałem usuwać i wgrywać moduł na nowo, instalować z panelu lub z ftp, czyściłem smarty, pobierałem nową strukturę kategorii, nic nie pomaga,
poniżej screen jak to wygląda :
będę wdzięczny za pomoc, gość z http://pl.seigi.eu nie potrafił pomóc.
Witam wszystkich serdecznie.
Niestety, nie jest to prawdą. Nikt o takim imieniu, nazwisku ani adresie e-mail się do mnie nigdy nie zgłaszał z żadnym problemem. A nie było też przypadku, abym nie pomógł (co może zaświadczyć wielu użytkowników) i/lub nie wiedział jak pomóc z tym modułem.
Był taki problem, ale został poprawiony tego samego dnia (changelog jest dostępny na stronie).
Wszystkie błędy które użytkownicy zgłaszali były poprawiane na bieżąco, lub też w terminie 2-4 dni.
Poza tym, wersja 1.8.1 została opublikowana (29/08/2012). A wersja 1.8.0 27... więc skąd Pan miał 28 wersję z następnego dnia??
Uważam to za złośliwe działanie konkurencji, która pewno sprzedaje takowy moduł odpłatnie. Nie ma to jak pogrążyć konkurencję, żeby nadrobić brak umiejętności .
A wszystkich innych zapraszam do korzystania z modułu i przekonania się samemu. Moduł jest 100% darmowy. Więc nikt niczym nie ryzykuje.PS: I nie gość. Kultury trochę, bo anonimowość w internecie nie usprawiedliwia chamstwa.