Możesz jeszcze trochę popracować nad responsive design. Z tego co widzę to chyba slider po zmniejszeniu okna się nie skaluje oraz polecane produkty mogłyby wyglądać lepiej.
Tylko to rzuciło mi się w oczy.
wlasnie o wskazowki w takich dopieszczeniach mi chodzi
wiec zabieram sie do pracy
tylko co znaczy, polecane produkty mogly by wygladac lepiej? jakies propozycje?
a jezeli chodzi o responsive, to dodatkowo jeszcze bedzie wrzucona storna pod "dotyki", na razie stoi tylko domyslny, ale po ruszeniu strony glownej bede jeszcze robil ten szablon.
co znaczy
Wiesz, pewnie będzie działać, bo nie dodałeś, że to bazuje na szablonie.
kazdy sklep bazuje na jakims szablonei mniej albo bardziej rozbudowanym, przerobionych, ten jest raczej ten "bardziej"
dodalem wiele dodatkow typu wyswietlanie kategorii, w ktorych znajduje sie produkt na liscie produktow, automatyczne pobieranie wag, litrazu, sztuk z nazwy produktu np na stronie glownej (koleczka), slider polecanych produktow na glownej, przerobiona funkcjonalnosc strony produktu, przerobiony blok producentow na wyswietlanie logo zamiast listy, dodanie logo do listy produktow, karty produktu (to juz przez bezposrednie rozroznienie marki Nonicare pomiedzy innymi produktami, wymogi), oczywiscie grafika i dodanie gdzie sie tylko da tooltipa zamiast "title" (bootstram)
Czy slider jest twój?
tak jest to moja produkcja oparta na ktoryms ze skrytow WOW