Kategorie: masz przestawiony domyslny wybor w list or grid, strona otwiera sie standardowo jako lista a zaznaczony domyslnie jest wybor siatki.
na liscie, jezlei produkt jest w wyprzedazy, po najechaniu na zdjecie pojawia sie jakas bogowa kreseczka przed napisam 'wyprzedaz'
w koszyku prawej kolumny rozjezdzaja sie przyciski 'zobacz' i 'kontynuuj do kasy' (dziwnie to nazwane...)
promocje w prawej kolumnie tez jakby jeszcze nie byly stylowane.
w stopce znaczniki przy <li> (koleczka) dla pola newslettera i podpisu. troche dziwnie ogolnie wyglada ta stopka bez zadnego tla, tutaj tez, jakby zapomniano o stylach.
karta produktu: cena nakklada sie na przycisk 'do koszyka' i ilosciowke, to samo z elementami wyprzedazy produktu, tez jakby zapomniano tutaj o stylach.
jak masz produkt w koszyku, po najechaniu na koszyk w top i wyjsciu z tego pola znika koszyk w prawej kolumnie.
strona 'o mnie' raczej proponowalbym ze wzgledu na SEO uzywanie formy tekstowej
konkluzja: ogolnie ciekawy szablon, wymaga jeszcze sporo czasu, ale zapowiada sie obiecujaco. jednak, jezeli ma to byc sklep meblowy... czegos mi tu brakuje... nie wiem czy to kolorystyka czy uklad... tak ogolnie, szablon ladny ale jezeli chodzi o branze, to do mnie nie przemawia.