wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

Błąd źle dodaje produkty

• 2 Odpowiedzi
  • 2878 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sh0tek

• Młody Bóg
  • Stały użytkownik
  • 84
  • 0
    • Rejestracja Czasu Pracy
Błąd źle dodaje produkty
« dnia: Styczeń 15, 2010, 02:24:27 pm »
witam.

mam dodane produkty z różnymi atrybutami, tzn mam produkt a w nim cechy i atrybuty
mam ustawione kolory i rozmiary i dodane w ten sposób ( mam nadzieje że tak jest poprawnie )

Atrybuty     Zm. ceny o     Zm. wagi o     Kod produktu     EAN13     Ilość     Czynność
Rozmiary - T0, Kolory - Kasztanowe    0.00 zł    0kg    PRV613       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Kolory - Kasztanowe, Rozmiary - T1    0.00 zł    0kg    PRV613       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Kolory - Kasztanowe, Rozmiary - T2    0.00 zł    0kg    PRV613       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Kolory - Kasztanowe, Rozmiary - T3    0.00 zł    0kg    PRV613       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T4, Kolory - Kasztanowe    0.00 zł    0kg    PRV613       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Kolory - Kasztanowe, Rozmiary - T5    0.00 zł    0kg    PRV613       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Kolory - Kasztanowe, Rozmiary - T6, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV613       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T0, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV618       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T1, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV618       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T2, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV618       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T3, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV618       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T4, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV618       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T5, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV618       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację
Rozmiary - T6, Kolory - Szary    0.00 zł    0kg    PRV618       5    Zmień tą kombinację  Skasuj tę kombinację

Na stronie przy produkcie mam dwie listy rozwijane kolor i rozmiar.
Gdy wybieram cokolwiek tu czy tam i daję dodaj w koszyku pojawia się jedynie domyśle zestawienie ( tzn to co jest ustalone jako domyślne w cechach i atrybutach )

Może źle dodałem te atrybuty i cechy ?

Gdzie szukać błędu ?

*

Offline sh0tek

• Młody Bóg
  • Stały użytkownik
  • 84
  • 0
Odp: Błąd źle dodaje produkty
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 15, 2010, 03:02:31 pm »
dotyczy to wszystkich produktów nawet tych w których mam jedynie wybór rozmiaru ;D

*

Offline sh0tek

• Młody Bóg
  • Stały użytkownik
  • 84
  • 0
Odp: Błąd źle dodaje produkty
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 18, 2010, 02:16:06 pm »
samemu trzeba sobie radzić :D ale na oficjalnym forum też nikt nic nie wie :D

błąd w kodzie product.tpl :D za dużo namieszałem na oryginale działa