Witam,
mam taki problem. Otóż powprowadzałem sobie produkty do sklepu. Dodałem w kategorii producenci producentów. W opisie danego produktu w zakładce powiązania przypisuję danego producenta. Niby jest ok, bo na stronie pojawiła się zakładka producenci po lewej stronie i po wybraniu danego producenta wyrzuca mi cały asortyment przypisany do niego. Jenak chciałbym, aby dajmy na to wybierając konkretną grupę towarów - weźmy przykładowo buty sportowe można było z zakładki producenci wybrać np nazwę nike i w tym momencie mam tylko buty sportowe firmy nike. W chwili obecnej po wyborze przykładowo butów sportowych wyskakują wszystkie produkty z tej kategorii. Kiedy wybieram z zakładki producenci nike, to nie mam tylko i wyłącznie listy butów sportowych firmy nike, tylko wszystkie produkty przypisane do producenta nike (powiedzmy, że buty, bluzy, plecaki itd.) Jak zrobić, żeby można było wybierać sobie konkretną grupę produktów? Podobno jest coś takiego możliwe w cechach. Mógłby ktoś doradzić? Najlepiej co zrobić krok po kroku, aby było ok. Pozdrawiam