raczej nie tyle bym sie skupial na low_memory co na dlugosci wykonywania skryptu. kotrola tworzenia bazy jesdnak wymaga dosc sporo czasu. dobrze go zwiekszysc na minimum 180 sek jezeli jest taka mozliwosc, jak nie to na maksymalny czas jaki sie da. raczej tutaj zakladalbym wywalanie sie skryptu w czasie instalacji.
Dziękuję Wam za szybkie wskazówki!
Cały serwer i wszelkie skrypty są do mojej dyspozycji, także mogę zmieniać co potrzeba.
Bez względu na to za jakie zmiany ustawień w php.ini się biorę, instalacja nie przejdzie dalej (ponad 34%) jeśli nie zaneguję wcześniej wspomnianego warunku
$low_memory @west... tak, prawdopodobnie host się nudzi, profilaktycznie dałam w php.ini:
memory_limit512M@deejay3, ustawiłam na nieskończoność (0?)
max_execution_timeDziecko mi usnęło także przejrzałam też same *php skrypty PS pod kątem set_time_limit().
Nie jestem programistką, także mogę tylko powiedzieć, że wydaje mi się, że wszędzie dla instalacji jest wartość 0.
Instalacja i sklepu i serwera świeża, mogłam coś przeoczyć w konfiguracji, ale na początek raczej defaultowa (nie mam zlibów, mam gd itd.).