Super moduł !!!
Szukałem od dawna w sieci podobnych modułów, jest ich wiele są bardzo rozbudowane, mniej robią i gorzej a niektóre wogóle nie działają.
Ten działa idealnie od razu zabezpiecza trzy formularze: Kontaktu, Komentarze Produktu, Wyślij do Przyjaciela. Moduł powiadamia czy wpisało sie dobre czy złe słowa i nie przeładowuje przy tym strony, klikajac na wyślij można zmieniać sobie słowa na bardziej czytelne lub takie które nam pasują i dopiero pozniej je wpisać nie tracac przy tym zawartosci formularza.
Sprawdzałem go na wersji 1.4.4.1 PL
Moduł jest tak fajny ze chciałem go rozbudować zeby zabezpieczał dodatkowy dowolny moduł z jakimś formularzem.
Poprzez analogie zabezpieczenia modułu sendtofriend - Wyślij do Przyjaciela
przerobiłem plik recaptcha.php zmieniajac odpowiednio linijki zastepujac odpowiednio nazwy do plików php i tpl bez ich rozszerzen.
W poniższych liniach dokonywałem zmian:
private $protectedPages = array('contact-form', 'product','modules/sendtoafriend/sendtoafriend-form');
oraz
if($this->pageName == 'modules/sendtoafriend/sendtoafriend-form' AND !$this->isInstalled('sendtoafriend'))
return;
jednak nie przynoisło to rezultatu , recaptcha nie wkleja sie
Co należy jeszcze zmienic zeby moduł wklejał rechapcha w dowolny wybrany moduł z formularzem?