Witam.
Mam problem z modułem znaku wodnego. Zainstalowałam moduł, weszłam w jego konfiguracje, znaczyłam wszystkie typy plików, dodałam obrazek .gif, a następnie weszłam w menu "Preferencje" -> "Zdjęcia" i "Wygeneruj ponownie miniatury" i wybrałam:
Wybierz obraz: Produkty
Wybierz format: Wszystko
Usuń poprzednie obrazki: Tak
i "Wygeneruj ponownie miniatury".
Niestety pokazał się błąd:
ABORT: PHP cpu time limit exceeded in imagefilledrectangle() called at [/domhobbyogrod.pl/classes/ImageManager.php:196], in ImageManagerCore::resize() called at [/domhobbyogrod.pl/controllers/admin/AdminImagesController.php:521], in AdminImagesControllerCore::_regenerateNewImages() called at [/domhobbyogrod.pl/controllers/admin/AdminImagesController.php:629], in AdminImagesControllerCore::_regenerateThumbnails() called at [/domhobbyogrod.pl/controllers/admin/AdminImagesController.php:354], in AdminImagesControllerCore::postProcess() called at [/domhobbyogrod.pl/classes/controller/Controller.php:171], in ControllerCore::run() called at [/domhobbyogrod.pl/classes/Dispatcher.php:373], in DispatcherCore::dispatch() called at [/domhobbyogrod.pl/admin7990/index.php:54][/font]
W niektórych produktach mam teraz pytajniki zamiast zdjęć, a te zdjęcia, które są nadal nie mają znaku wodnego
Co mam zrobić, abym miała ponownie wszystkie zdjęcia wraz ze znakiem wodnym? Proszę o pomoc...
Działam na najnowszej preście.