Czujemy się wywołani do tablicy
VPS Gold lub Silver spełni Twoje oczekiwania. Odezwij się do nas na info@kylos.pl to stworzymy Ci testowe konto VPS.
Pozdrawiamy
milo, ze odzywa sie sam zainteresowany. moze to malo obiektywne ale tak ja, jak i zapewne kilku z uzytkownikow forum, bedzie moglo cos z tej lekcji wyciagnac.
z danych na stornie niepokoi mnie jedna sprawa, mysle, ze jedna z istotniejszych. transfer miesieczny.... raczej na taki sklep 4GB to skromna opcja (najsilniejsze konto VPS)...
konto hostingowe za 199zl ROCZNIE ma transfer nieograniczony, konto VPS za 114zl MIESIECZNIE (99+15 za DA/mc) tylko 4GB?
jeszcze dodam tutaj, ze ten sklep bedzie dosc okazjonalny... krotko mowiac, pare dni w roku przewidywany przeplyw klientow ze wzrostem ~1000%. moze sie zdarzyc tak, ze w jeden dzien (jak pisalem takich dni w roku bedzie ok. 20) odwiedzin moze byc nawet w okolicach paru tysiecy. tutaj na jeden taki dzien transfer nawet nie starczy... to jest podstawowe kryterium dlaczego po wskazaniu przez Klienta tego wlasnie serwera postanowilem zasiegnac obiektywnej oceny od innych uzytkownikow.
testy... raczej puki storna nie zostanie w pelni zatowrowana, skonfigurowana, wypozycjonowana i zacznie sie ruch nie maja zadnego sensu. nic mi po pingach na pustym sklepie bez zadnego ruchu....