Lepsze czyli?
Wiesz jeśli na oficjalnym forum masz jakieś widzimisię straszne to rozumiem że takie coś może być płatne ale powiedz mi ile osób korzysta z żagla? 10, 20,100? masa ludzi chce mieć to u siebie i nie jest to jakieś widzi mi się a taki plus dla kupującego bo może wziąć coś na raty...
d4d Robisz halo a nie pomyślisz o co robisz... Żagiel jest systemem płatniczym i nawet trudno jest pojąć dlaczego nie jest on podstawowym modułem w preście jak w shoper czy gdziekolwiek indziej (fakt presta to nie OsCommerce)...
Co do Podemskiego to pozdrawiam i żegnam za razem... Nie robię tego co ty... Mam inną wizję tej integracji i nie zrobię czegoś takiego jak Ty...
Będzie działać, będzie ładować i będzie łączyło się z żaglem...
Wiecie zacznie się halo ludzi którzy napisali coś płatnego i chcą to opchnąć a jak pojawia się ktoś kto coś chce za free zrobić to za chwilę zostanie pociśnięty...
Norma bo ten kraj już się tak nastawił
Co do tych lepszych dodatków to napisz mi dokładnie o co chodzi d4d... Bo zapewne to są udogodnienia w większości dla Administratora bo nie widzę sensu dodawania kolejnych "śmiesznych" modułów które tylko zapychają stronę po stronie użytkownika
Pewnie chodzi o integracje z jakąś hurtownią Action lub o jakiś szablon XSLT który by nam odpowiednio do bazy XML przerabiał
Takie rzeczy kosztują bo sam to dziadostwo pisałem i miesiąc byłem w plecy ale działa
Fakt za darmo tego bym nie dał ale to inna bajka bo takie rzeczy po 500 zł średnio chodzą, ale sprawy typu żagiel... Oj dajcie już z tą zachłannością spokój...
Ps. Odnośnie tego że nikt nie narzeka... Bo w większości spraw są to konkretne moduły a nie sprawy typu żagiel gdzie (przynajmniej ja mam taką) specyfikacja daje nam całe kody a my mamy za zadanie wklepać je tak by odsyłacz prowadziły nas do żagla a przy okazji składały zamówienia w naszym systemie
Jedynym mykiem jest to że potrzebujemy odpowiednie zmienne z odpowiednich danych i załatwione... Cała praca to szukanie odpowiedniej zmiennej, ale kto cwany to sobie poradzi