Jestem w to nowy i staram się i poświęcam czas aby stworzyć 3 strtony. Sklep wyłączyłem bo chodzi mi o panel ale nie dam zdj. hasła. A po co mam włączyć strtonę która jest nie dostępna żeby mi ktoś już nakupował jak nie wiem czy to wypali.
mysle, ze ten fragment jest bardzo istotny Twojej wypowiedzi. przepraszam, ale nie jestesmy w dziale "poczatkujacy". ponownie zaznacze, ze nikt nie jest tutaj jasnowidzem itp. nikt nie wie, ze dopiero zaczynasz rzucajac sie od razu na gleboka wode tego dzialu. piszesz o rozmiarach w kontekscie modulu, wiec, patrzac na dzial, w ktorym watek zostal umieszczony, mozna zakladac, ze napisales, albo kupiles, w kazdym razie dodales jako nowy modul odpowiedzialny za rozmiary. takie moduly tez sa (sam osobiscie pare takich pisalem np. w polaczeniu z rozmiarowkami itp). nie zawsze musi to byc atrybut, o ktorym wspominalem juz w pierwszej swojej odpowiedzi w tym temacie. nie wiem, szukam. dostalas fraze do wyszukania, odrobina checi i znalazlbys potrzebna odpowiedz np. w podanej przez @endriu dokumnetacji w przedostatniej jego odpoweidzi.
zaraz mi zarzuca, ze znowu sie powtarzam. ale nikt tutaj nie jest na etacie, nikt nie jest zobligowany aby pomagac. to tylko czyte checi i dobroc z dzielenia sie wiedza. jednak nikt nikogo nie bedzie prowadzil za raczke. dostajesz wytyczne do wyszukania, szukasz, kombinujesz, pokazujesz, ze sie starasz - dostajesz kolejne wytyczne. przepraszam, ale gotowce tylko w dziale Rynek.