Cześć,
Mam delikatny problem z dodatkiem Google Merchant Center, posiadam bazę produktów z ogólnego polskiego programu jubilerskiego, którą zaimportowałem na prestę (1.6.1.10), natomiast posiadam również dwie kategorie produktów ,które dodaję prosto z menu presty (pierścionki zaręczynowe, obrączki), widoczność produktów jako dostępne w sprzedaży jest włączona, również użycie w imporcie/exporcie jest włączone, potrzebuję wyprodukować plik produktowy .xml zawierający tylko i wyłącznie obrączki oraz pierścionki zaręczynowe (są to produkty bez indeksów, natomiast reszta produktów importowana z programu posiada je), próbowałem wszystkich możliwości ze strony modułu, tylko po zaznaczeniu opcji importuj pliki ,które widnieją jako 'out of stock' pojawiają się w pliku produktowym, ale niestety po przesłaniu pliku pod kampanię googleadwords, pokazuje je jako niedostępne w sprzedaży. Czy ktoś spotkał się z takim problemem ? Uprzedzam też iż próbowałem produktom ręcznie przypisywać indeks, niestety również nie pomogło.
Pozdrawiam