Witam
Mam "działający sklep" presta 1.6.0.6,wykonanie sklepu i upgrade z 153 był przez firmę która się tym zajmuje. Ale do rzeczy, Sklep "Działa", nie działa rejestracja klienta, działają jedynie szybkie zakupy, ale klient nie może wpisać osobno adresu do faktury i do dostawy, bo zmiany dokonywane w obojętnie jakim polu są umieszczane w obu adresach, nie przechodzą wiadomości od klientów tzn mam tylko informacje że jest wiadomość w panelu i nie ma treści wiadomości (adres e-mail nadawcy jest i to wszystko), Wykonawca powiedział że to wina presty, że ma błędy itp i usterek nie naprawili. Uruchomiłem ten sam sklep na kompie i żaden z wymienionych problemów nie występuje dopiero po przegraniu bazy z istniejącego sklepu wszystko na opak.
Chciałbym przenieść sklep też na 1.6.0.6 , a dokładniej produkty, kategorie, z zachowaniem szaty graficznej logo, opisy .Klientów nie koniecznie chce przenosić bo z racji uszkodzonej opcji rejestracji jest zarejestrowanych ich bardzo mało.A potem zamierzam wykonać upgrade do 161.
Proszę o wskazanie minimum tabel do przeniesienia, bo nie wiem w jakim stanie jest reszta po tych magikach, no i sklep chodzi bardzo wolno!