Witam wszystkich.
Nie wiem czy dałem dobry temat tego posta. Ale chodzi mi o jedną rzecz, aczkolwiek nie wiem gdzie się znajduje plik odpowiedzialny za wygląd strony. Hmmm tzn wiem ze global.css ale tam nie ma wszystkiego. Mi chodzi o to żeby totalnie zmienic wygląd sklepu czyli jak zmienić np. to Producenici przenieść na 3 pozycje, a nad pozycjami Katygorie informacje i producenci ma być możliwość wybrania w języku który osoba sobie zażyczy.
Odrazu podkreślam nie proszę was o gotowca bo hmm po pierwsze nic bym się nie nauczył a po drugie nie umiem do tego dojść. css troszkę lizłem bo musiałem sie uczyć do tworzenia stronki ale no wiecie
co to jest html + css. Dziś już sie nie robi takich stron.
Kolejna kwestia chciał bym żeby pole np. katygorie i pole producenci miały inny kolor, a blok z informacjami przeszedł na prawą kolumne. Wiem że jest możliwe totalnie zmienić wygląd tylko że nie wiem za bardzo jak. Wiem że jest napewno jakiś plik odpowiedzialny za położenie bloków.
Tam są popodpinane HOCKi .
No wiec proszę was o pomoc, nie wiem czy mnie rozumiecie ale jeśli nie dobrze mnie rozumiecie to napiszę wiecej.
Z góry dziękuje.