Nazwa domeny rxline.pl
w Panelu administracyjnym ( nazwa.pl ) w opcjach Domeny ustawiłem : Przekierowanie na usługę w nazwa.pl
ustawiłem opcję : Usługa w Twoim Panelu Klienta ( nazwaserwera.nazwa.pl )
Opcję Parkowanie domeny zostawiłem bez zmian a więc jest włączona opcja ( parkowanie domeny ) druga opcja która jest tam dostępna jest to ( Przekierowanie na adres URL ) tej opcji nie wybrałem
W panelu ACTIVE ADMIN w opcjach domeny ustawiłem opcję : Przekierowanie WWW na katalog na serwerze: tutaj podałem dokładna ścieżke katologu gdzie znajduje sie sklep.
myślę że problem jest z ustawieniem w sklepie. aktualnie jak się wpisze nazwę sklepu to znaczy domenę
www.rxline.pl to przenosi na sklep ale domena znika i zostaje adres serwera włącznie z katalogami... niewiem jak ustawić w preście aby wyświetlany był adres domeny i aby nie rozkrzaczał się po tej zmienie panel administracyjny. tak jak pisałem wcześniej po modyfikacji ustawień w sklepie czyli Domena sklepu, Domena SSL, URI bazowy nazwa domeny się wyświetlała ale niemogłem się zalogować do panelu administracyjnego bo ścieżka była zła...