Witam serdecznie. Wczoraj mogłem bez problemu się zalogować na panel administratora, a dziś niestety nie mogę. Po wpisaniu loginu i hasła, zaczyna kręcić się w Chromie kółeczko które ukazuje ładowanie strony natomiast nic się nie dzieje a przeglądarka wyświetla tekst na dole czekam na odpowiedź serwera. Jak zostawimy żeby ładowało to po kilku minutach jest komunikat: "504 Gateway Time-out". Kontaktowałem się z firmą hostingową i mówią że u nich ok, natomiast wersja sklepu, widok dla klienta działa (FRONT). Proszę o pomoc i ewentualnie o wskazówki co sprawdzać
Po wielu próbach i kombinacjach udało mi się wejść w końcu na zakładkę Zamówienia i ona zadziałała, natomiast po kliknięciu w zakładkę Pulpit dalej jest to samo, kręci się kółeczko strona ładuje ale nic więcej. Próbowałem więc wyłączać poszczególne moduły i okazało się że po wyłączeniu modułu Osiągnięcia sprzedawcy, zakładka Pulpit ładuje się już normalnie i można korzystać z panelu administratora. Pytanie tylko czy ktoś ma pomysł czemu tak nagle zaczął ten moduł powodować problem?