wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

Problem z zamowieniem

• 2 Odpowiedzi
  • 2422 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline edifice

• Nowy
  • *
  • 2
  • 0
Problem z zamowieniem
« dnia: Luty 09, 2011, 01:52:58 am »
Witam!
Mam problem z Presta, dzieje sie to od jakiegos czasu i jest to conajmniej mooocno uciazliwe.
Otoz klient zaklada konto, wybiera towar do koszyka, po czym go zatwierdza, przechodzi do platnosci i tu zaczynaja sie schody.
W panelu administracyjnym widnieje:
Zamówienia (1)
XXX YYY nie złożył jeszcze żadnego zamówienia
Natomiast nizej w widoku koszyka klienta jest wybrany towar i sposob platnosci. Klient niby finalizuje zakup, wybiera rozne platnosci, ale mimo wszystko zamowienie nie zawsze sie pojawia. Dodam, ze jest to loteria - u jednych jest ok, u innych dzieja sie takie cuda. Czasami ten sam klient sklada np w ciagu miesiaca 5 roznych zamowien, z czego 3 sa normalnie wyswietlane, a 2 w ogole.
W zakladce zamowienia niestety ich nie widac, przez co nie sa realizowane wszystkie zamowienia klientow.
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi

*

Offline edifice

• Nowy
  • *
  • 2
  • 0
Odp: Problem z zamowieniem
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 09, 2011, 02:04:09 am »
Witam!
Mam problem z Presta, dzieje sie to od samego poczatku i jest to conajmniej mooocno uciazliwe.
Otoz klient zaklada konto, wybiera towar do koszyka, po czym go zatwierdza, przechodzi do platnosci i tu zaczynaja sie schody.
W panelu administracyjnym widnieje:
Zamówienia (1)
XXX YYY nie złożył jeszcze żadnego zamówienia
Natomiast nizej w widoku koszyka klienta jest wybrany towar i sposob platnosci. Klient niby finalizuje zakup, wybiera rozne platnosci, ale mimo wszystko zamowienie nie zawsze sie pojawia. Dodam, ze jest to loteria - u jednych jest ok, u innych dzieja sie takie cuda. Czasami ten sam klient sklada np w ciagu miesiaca 5 roznych zamowien, z czego 3 sa normalnie wyswietlane, a 2 w ogole.
W zakladce zamowienia niestety ich nie widac, przez co nie sa realizowane wszystkie zamowienia klientow.
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi

Odp: Problem z zamowieniem
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 27, 2011, 03:11:53 am »
Witam,
mam identyczny problem jak kolega,czy ktos moze wie jak rozwiazac ten problem?
z gory dziekuje za cenne informacje i pomoc.
Pozdrawiam