nieważne jaką formę zapłaty wybiorę zawsze jest to samo. Po naciśnięciu "potwierdzam zamówienie" wyskakuje błąd:
Błędny stan nowego zamówienia
Koszyk się czyści, zamówienie w panelu klienta jest widoczne, ale w PA nie ma nic.
Nie wiem czy to jakaś wskazówka-wszedłem do PA domeny, tam w pliki
Otworzyłem plik payment_execution.php (potwierdza zamówienie) i gdy klinkąłem na "potwierdzam zamówienie" (zawartość wyświetliła się w html), wyskoczyło coś takiego
Invalid path: /domains/es-mot.pl/public_html/modules/bankwire/{$this_path_ssl}validation.php, Paths must also begin with a forward slash (/)
Chodziło o "aby potwierdzić kliknij /potwierdzam/". Po usunięciu "/" wyskakuję takie oto błędy:
Fatal error: Smarty error: [in /home/emils/domains/es-mot.pl/public_html/modules/cashondelivery/validation.tpl line 23]: syntax error: expecting '=' after attribute name 'confirm' (Smarty_Compiler.class.php, line 1558) in /home/emils/domains/es-mot.pl/public_html/tools/smarty/Smarty.class.php on line 1095
Fatal error: Smarty error: [in /home/emils/domains/es-mot.pl/public_html/themes/theme001/modules/bankwire/payment_execution.tpl line 45]: syntax error: expecting '=' after attribute name 'confirm' (Smarty_Compiler.class.php, line 1558) in /home/emils/domains/es-mot.pl/public_html/tools/smarty/Smarty.class.php on line 1095
w plikach z folderu "tools" jest tylko sam błąd (tzn co ma wyświetlić kiedy jest taki błąd). Do załączników dodaję pliki, o które się rozchodzi.