uzupelnione puste box'y, przy zalaczonych wszystkich modulach dostepnych z domyslna instalacjaTlumaczenie stron sklepuproduct - 50 wyrażenia (1)Cancel - AnulowaćTlumaczenie panelu administracyjnego
AdminProducts - 241 wyrażenia (1)
if you change theme, the settings.inc.php file must be writable (CHMOD 777) - w przypadku zmiany tematu, plik settings.inc.php musi mieć prawa zapisu (CHMOD 777)AdminOrdersStates - 26 wyrażenia (1)Template: - Szablon:
AdminStatsTab - 18 wyrażenia (3)From: = Od:
To: = Do:
Save = ZapisaćW bledach tlumaczenia, osoba tlumaczaca pomylila sie sie i wprowadzila tlumaczenie dla orginalnego tekstu a nie dla spolszczenia. W zwiazku z tym osoba dogrywajaca tylko jezyk PL do instalacji nie ma tego przetlumaczonego.
uzupelnilem wolne pola poprzez skopiowanie przetlumaczonych tekstow
Tłumaczenia komunikatów błędów :Możesz użyć "przypomnienia hasła" tylko raz na
Nieprawidłowe hasło
Nieprawidłowy adres e-mail
Nieprawidłowy adres e-mail (poprawiona literowka: e-mial)Podane konto nie istnieje.
Pole e-mail nie może być puste
Pole e-mail nie może być puste (
(usuniete zbedne pozostalosci: is emptyl))
Pole hasło nie może być puste
Takie konto nie istnieje lub wpisane jest nieprawidłowe hasło.dodane tlumaczenie i poprawione na bardziej zrozumiale niz EN:
You can't disable or delete the only account employee. - You can't disable or delete the only account employee. - Nie można wyłączyć lub usunąć. Funkcja dostępna tylko dla konta pracownika.can`t delete this whislist - nie można usunąć tej listy życzeń
minut - minut (tylko skopiowane)reduction value is incorrect - zmniejszenie wartości jest nieprawidłowe
value is incorrect - wartość jest nieprawidłowa
Tu mialem problem, moje propozycje
Tłumaczenia nazw pól :
Currency - 8 polaiso_code = kod ISO
blank = pusty
deleted = skreślony / skasowany (bylo:usun)conversion_rate = współczynnik_konwersji(bylo:konwesja) nie wiem czy podkreslnik jest potrzebnyModuł tłumaczenia - brakujące tlumaczenia:
prestashop - gsitemap - 20 wyrażenia (2)
Sitemap contains all products - Mapa serwisu zawiera wszystkie produkty
Default, only products on categories actives are included on Sitemap - Domyślnie, tylko produkty w aktywnej kategorii są uwzględnione w Sitemap /(?wymienione/właczone)/prestashop - mailalerts - 27 wyrażenia (1)
Send to these emails: - Wyślij te e-maile:
prestashop - productcomments - 39 wyrażenia (1)
Only registered users can post a new comment. - Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą opublikować nowy komentarz.
prestashop - statscheckup - 26 wyrażenia (1)
Catalog quality in a blink - Katalog jakości w mgnieniu /?/(in the blink of an eye - w w mgnieniu oka, chodzilo o szybkosc wygnerowania ?)
prestashop - statshome - 18 wyrażenia (3)From: = Od:
To: = Do:
Save = ZapisaćTłumaczenie PDF
(tax incl.) = (w tym podatku)
(tax excl.) = (bez podatku)
dodatkowo dodalem brakujace
. i
: itp.
Po weekendzie zerkne jeszcze na poprawnosc tlumaczenia. Bo wtrakcie pracy ze sklepem nie zawsze wszystko wedlug mnie bylo poprawna polszczyzna
Send to these emails: - Wyślij te e-maile:
link do pliku wyeksportowanego z wprowadzonymi przeze mnie zmianami:
pl.gzip