wdrożenia PrestaShop

zakładka nie istnieje

• 1 Odpowiedzi
  • 3656 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline chprzemo

• Nowy
  • *
  • 1
  • 0
zakładka nie istnieje
« dnia: Lipiec 12, 2010, 02:10:03 pm »
Pomocy!

Właśnie zaczynam przygodę z presta... po instalacji na localhost w panelu admina gdzie bym nie kliknął stronka zwraca "zakładka nie istnieje". Pomoc techniczna mailowa nie wie o co chodzi, radzi postawienie sklepu na innym serwerze, ale chciałbym wcześniej zapoznać się z tym narzędziem używając własnego kompa i nie wspierając się przynajmniej czasowo o inne serwery.

Będę wdzięczny za podpowiedzi, jeśli czegoś istotnego nie umieściłem w temacie proszę o zwrócenie mi uwagi- uzupełnię.

Pozdrawiam
Przemas

*

Offline OtherCoder

• Użytkownik
  • **
  • 35
  • 0
Odp: zakładka nie istnieje
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 12, 2010, 09:24:58 pm »
polecam założenie konta na jakimś serwerze płatnym który oferuje 7-14 dniowe okresy testowe. Będzie wiadomo czy problem powoduje localhost.

Sam mam sklep testowy  na localhost ale takich błędów nie mam. Obstawiał bym źle skonfigurowany serwer lub np. stara wersja "php".   

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.Ok