Witam:)
Jestem nowy na forum to na początek się przedstawię. Otóż jestem Łukasz i dopiero zaczynam moją przygodę z Prestą i mam w związku z tym kilka pytań na które nie potrafię sobie sam odpowiedzieć więc postanowiłem poprosić was o pomoc, oto one:
1* Obrazek monitora z prestą (po lewej stronie - mogę go usunąć? czy to zgodne z licencją - link na dole zostawię oczywiście, jak to osunąć?)
2* Dlaczego polskie znaki nie są poprawnie interpretowane przez przeglądarkę? (np. ó != ó)
3* Mogę do kategorii przypisać małe ikonki? (jak
?)
4* Chciałbym troszkę zmienić rejestracje użytkownika - tzn uprościć, zostawiając 1 adres, dodając nr komórki. (usuwając jeszcze firmę, miasto, kraj, kod pocztowy) - może zmienić wartości formularza rejestracyjnego z input na ukryte pola gdzie przypisał bym jakaś deflautową wartość - tylko gdzie znajdę plik odpowiedzialny za ten formularz? (+ edycja konta)
5* Forma płatności - ma to być sklep cukierni mojej cioci, który lokalnie dostarczał by wyroby na terenie miasta, czyli tylko informacja że wszystko płatne przy odbiorze + podziękowania
Pozdrawiam, oczekując szybkiej i fachowej pomocy od szanownych kolegów bardziej obeznanych w temacie ode mnie