Witam[/size]Co zrobić, żeby przy ponownym dodaniu tego samego produktu do koszyka pojawiał się on jako kolejna pozycja w zamówieniu a nie jak standardowo, dodawał się do już pobranego, oraz żeby każda z pozycji niezależnie wpływała na ustalenie rabatu zależnego od ilości?Konkretny przykład:klient zamawia wydruki A3 - 2 szt jednego wzoru i A3 - 3 szt innego wzoru, łącznie zamawia 5 szt. W zakładce "Specyficzne ceny" mam ustawione rabat od 5 szt, jednak zależy mi na tym, żeby dotyczyło to jednego wzoru a nie łącznie kilku (ważne dla mnie ze względu na stały koszt przygotowania matryc do druku) i w sytuacji jak powyżej powinna być cena podstawowa dla obydwu zleceń (chyba, że zamówi 5 szt pierwszego wzoru to na ten otrzyma rabat)
Wiem już, że koszyk opiera się o id produktu (konkretnie o unique_id który składa się z id produktu, id jego atrybutu oraz in języka) w moim przypadku to będzie 34506.
Może dodać do unique_id czas wprowadzenia produktu? Tylko w jaki sposób tego dokonać? Przeglądam plik cart.php oraz pliki koszyka ajaxoweg znajdujące się w blockcart ale z moją znajomością php, js i mysql dość kiepsko.[/color]