Witam!
Chciałbym odświeżyć temat kilkakrotnie poruszany, mianowicie problem logowania. Przeczytałem większość postów z forum i nie znalazłem żadnej konstruktywnej odpowiedzi czy pomocy.
Mianowicie, posiadam sklep na silniku Prestashop, wersja 1.3.7.0 (a więc całkiem nowa). Z góry mówię, że Presta nie wisi na serwerach home.pl (wiem, że tam były problemy z instalką i działaniem sklepu).
Problem jest krótki - Podczas logowania do panelu admina lub od frontu sklepu, jako User, formularz logowania resetuje się i koniec. Działa natomiast sprawdzanie poprawności wpisanego użytkownika i hasła, bo jak wpiszę złe, to mi wywala (prawidłowo) błąd logowania. Natomiast, jak wpiszę wszystko poprawnie, to skrypt się przeładowuje i formularz się czyści.
Jednym słowem, nie da się zalogować.
Jak oczyściłem cookies, to się loguje, ale tylko jeden raz, później problem powraca.
Zmieniłem też długość sesji cookies w pliku classes/cookies.php i nic nie pomogło.
Mój sklep znajduje się pod adresem
www.wildpark.plPolubiłem Preste, i nie chciałbym jej zmieniać. Proszę o jakąś dobrą podpowiedź, co jest grane, zwłaszcza, że widziałem na forum więcej osób z tym samym problemem co ja.
Pozdrawiam!