Witam. Od kilku tygodni bawie i uczę się Presty i mam problem z tłumaczeniem modułów. Wyskakuje znany chyba wielu błąd :
Total expressions : 2210. Click the fieldset title to expand or close the fieldset..
Warning, your hosting provider limits the maximum number of fields to post in a form:
2000 for max_input_vars
Please ask your hosting provider to increase the suhosin post and request limit to 2310 at least. or edit the translation file manually.
Presta 1.4.8.2 zainstalowana na serwerze OVH, administratorzy oczywiście odmówili mi zwiększenia tej wartości. Wydaje mi się, że ten błąd powstaje po próbach z innymi templatkami, próbowałem chyba trzech ale wróciłem do podstawowej i zmieniłem troszkę grafikę, na początku tlumaczenie modułów działało. Można w jakiś sposób ograniczyć tą wartość "2210" ? Bardzo wiele modułów nie są przeze mnie używane, czy ich wykasowanie w jakiś sposób pomaga? Lub może ktoś w miare prosty sposób napisać jak zrobić to manualnie ? Sklep jest tłumaczony z języka angielskiego na holenderski, potrzebuje tylko kilka drobnych rzeczy zmienić i niestety nie mogę sam nic znaleźć. Np w module Block contact katalog .nl jest pusty, skopiowałem zawartość niemieckiego .de ale nic się nie zmieniło. Nie jestem informatykiem więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam serdecznie