PrestaShop Polska
Zaloguj się
Menu
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
PrestaShop
Wygląd
jak zmienic wielkość czcionki w informacjach dla klienta który realizuje.....
« poprzedni
następny »
Wyślij ten wątek
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
3 Odpowiedzi
3964 Wyświetleń
slawek12
Nowy
2
0
«
dnia:
Luty 19, 2011, 07:13:15 pm »
który realizuje zamówienie. Chodzi mi o wielkośc liter np "Zgadzam się i akceptuję warunki regulaminu", a potem jeszcze pola wyboru " Zapłacę przelewem z góry" lub Zapłać przy odbiorze" itd. Będę wdzięczny za pomoc jak ktoś wie:)
Pozdrawiam:)
deviant
Mieszkaniec
776
1
PrestaShop: PS
Status: forum
Odp: jak zmienic wielkość czcionki w informacjach dla klienta który realizuje.....
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 19, 2011, 11:08:15 pm »
Najszybciej zrobisz to w global.css. Zapewne teraz one są z jakimś znacznikiem, który określa jak wyglądają itd. Musisz dodać klasę w css i odpowiednio ją dostosować do własnych potrzeb. Następnie w plikach tpl znajdziesz te klasy co były na początku, podmienisz na swoje i gra. Jak coś to napisz do mnie to Ci pomogę z tym.
Prestamod -> [sklepy][hosting][modyfikacje][szablony][pomoc]
slawek12
Nowy
2
0
Odp: jak zmienic wielkość czcionki w informacjach dla klienta który realizuje.....
«
Odpowiedź #2 dnia:
Luty 21, 2011, 07:57:03 am »
Dzieki za chęc pomocy
Szukałem juz w global.css i nie mogłem sobie jednak z tym poradzić. Przejrzałem to dośc dokładnie i chyba musi to byc inne miejsce bo inne rzeczy udało mi sie zmienic a tego jednak nie:( Szukałem też trochę w modułach ale to rochę skomplikowane. Piszesz też że musze dodać klasę w css a to jak narazie jest dla mnie za trudne.
mgr_metal
Nowy
10
0
«
Odpowiedź #3 dnia:
Luty 24, 2011, 04:47:46 pm »
proponuje zainstalowac sobie dodatek do firefoxa "firebug"
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/firebug/
nastepnie kliknij prawym przyciskiem myszy na elemencie ktory chcesz zmienic i daj "zbadaj element"
w prawym dolnym rogu wyswietla sie style z ktorych korzysta dany element oraz informacje w jakim pliku i w jakiej linii mozna to zmienic
Tworzę profesjonalne
strony www Rzeszów
oraz sklepy internetowe
Wyślij ten wątek
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »