Witam,
Pierwszy mój post i od razu powitanie. Choć nie na forum to jestem z wami od początków wersji 1.4 eng.
Zarejestrowałem się ze względu na wiele problemów, które powstały w najnowszej wersji.
Zacznę od tego - robiłem wiele updatów od 1.4.x także każdy SVN. Dziś pokazała się final PL 1.4.4.. (decydowałem się na up'a gdyż zdjęcia przestały się wyświetlać nowych produktów) masakra.
1. Strona przedmiotu się rozwaliła boczne tabele przy zdjęciu zjechały na dół
2. Na stronie głównej not found, dziwne htaccess nikt nie ruszał..
3. Porobiły się mega promocje wielu produktów np z 12tys na 640zł
Ogólnie wszystko siadło, odzyskanie bazy okazało się nie możliwe zbyt wiele zmian od 1.4.3 ?
PS po kolejnym upie do dev'a 1.4.5 to samo.
Obecnie zdecydowałem się na cleana wersji 1.4.4 błędy w samym instalatorze:
- wgrywając obrazek .png obraz wczytuje się z czarnym tłem (jesli pózniej dokonamy tego w panelu już będzie ok)
- używając znaków specjalnych w haśle admina np # oraz $, nie zalogujemy się hasło nie będzie poprawne
- strona główna świeża instalka i wywala także 404.php, ale pozostaje na głównej i widać stronę więc nie jest zle.
Teraz przejdę do konfiguracji. Wszystkie produkty się wysypały także stawiam wszystko
Prawdopodobnie od soboty będę mógł wspomóc tłumaczenie 1.4.x wszystko zależy od zleceń. Oczywiście tłumaczenia normalne, nie translatorowe :-)
Pozdrowienia
Keep up the good work