Witam szanowne Towarzystwo
Mam problem z PS 1.4 gdy włączę wymuszoną kompilację (podczas prac nad sklepem). Gdy ta opcja jest wyłączona to sklep śmiga aż miło. Jakiś tydzień temu wszystko było ok, ale od tego czasu pozmieniałem kilka plików css, tpl, php, dodałem 2 moduły - robiłem to bez wymuszonej kompilacji. Teraz gdy chcę ją włączyć to wyrzuca mi error 500 internal error.
Jeśli zmienię template na inny to wszystko OK. Moduły to raczej nie są bo jeśli te nowe wyłączę to brak zmian, poza tym jak przenoszę się pomiędzy szablonami to konfiguracja modułów się nie zmienia (mam rację?).
Są w PS jakieś pliki log, tak aby znaleźć gdzie tkwi przyczyna błędu ? Co byście doradzili aby zlokalizować przyczynę ? Owszem, można zastąpić pliki starymi, jednak sklep jest ON i niechciałbym go wyłączać, jeśli nie da rady znaleźć innej metody to czeka mnie nocka.
Raczej nie jest to problem z chmod bo ten problem się tyczy modułów i folderów a tych nie zmieniałem (tak wyczytałem gdzie indziej), poza tym bez wymuszonej kompilacji wszystko jest ok.
W międzyczasie napisałem do hostingu czy to nie coś u nich ale raczej na 99% to coś u mnie. Na włączonej wymuszonej kompilacji nie wybija od razu, coś miesza i wybija po 5-10sek.
dzięki za wszelkie pomysły i pozdrawiam!