Na obecnym etapie mam jeden sklep, a w związku z rozwojem firmy i nabytymi doświadczeniami potrafię zdefiniować jak ma ta działalność wyglądać. Wielosklepowość jest jednym z wymogów które nie podlegają modyfikacji (po prostu ma być i już) nawet kosztem rezygnacji z prestashop. Choć nie sądzę aby było to konieczne.
Trochę więcej optymizmu sam proces wdrożenia nowego sklepu to też nie jest jeden dzień i ja to rozumiem.
Budżet na nowe przedsięwzięcie zabezpieczyłem. Przewidywana stała współpraca.
W ogłoszeniu napisałem że poszukiwane są tylko poważne firmy znające się na temacie z doświadczeniem, bo z moich ostatnich doświadczeń tak wynika. Proste wmontowanie nowego themu na co liczy lub oferuje wiele firm to nie wszystko. Taka usługę mógłbym zrobić sobie sam. Ale po co skoro w czasie który bym na to stracił zarabiam na tym co lubię robić i na czym się dobrze znam.
Ogłoszenie nadal aktualne.
Mimo bardzo dobrej współpracy z poprzednim wykonawcą i fachowości w podejściu do tematu, osoba z przyczyn niezależnych wypadła z rynku. I to jest przestroga dla tych którzy myślą o prestashop jako o platformie biznesowej poważnie. A także jest to także wskazówka dla firm że naprawdę w tym temacie jest nisza rynkowa.