Witam. Mam problem a w zasadzie pytanie które kieruje do wszystkich użytkowników Presta Shop którzy wiedzą trochę o edytowaniu designu tego sklepu jak i o modułach. Mianowicie chodziło by mi o wyświetleniu na stronie głównej produktów ale nie najczęściej kupowanych...nie najczęściej odwiedzanych tylko żeby było ich dość sporo i ogólnie z różnych kategorii...i mniej ważne już jest czy mają generować się losowo czy będą to jakieś konkretne produkty. Chodzi ogólnie o to żeby pokazać je już na stronie głównej z możliwością zobaczenia ceny i kliknięcia które przeniesie nas na konkretną stronę produktu. Ewentualnie edytować rozmiary zdjęć tych produktów itd. Czy jest na to jakiś gotowy moduł? Jak można osiągnąć coś takiego? Dla przykładu podam stronę która jest podana jako przykładowa na stronie prestashop.com. Chodziło by o coś w tym stylu
http://www.archiduchesse.com/ albo w stylu
a moja strona to mianowicie
www.shop.melonik.eu. Można założyć, że dane zdjęcia mogą zająć całą prawą kolumnie jeśli jest taka możliwość bądź jeśli zajdzie konieczność. Docelowo czekam na jakieś wskazówki, podpowiedzi, odpowiedzi jak umieścić na stronie głównej produkty z różnych kategorii. Z góry dziękuję i liczę na szybką odpowiedz.