Kupiłem szablon na templatemonster i mam problem z usunięciem napisu : DOSTĘPNY na liście produktów:
Napis pojawia się mimo usunięcia części kodu z pliku
/themes/[moja_nazwa_szablonu]/product-list.tplUsunięta część kodu:
{if isset($product.available_for_order) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode)}<span class="availability">{if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)}{l s='Available'}{elseif (isset($product.quantity_all_versions) && $product.quantity_all_versions > 0)}{l s='Product available with different options'}{else}{l s='Out of stock'}{/if}{if isset($product.online_only) && $product.online_only} ({l s='Online only!'}){/if}</span>{/if}
napis ten znajduje się w : <span class="availability"> a to z kolei siedzi w Divie <div class="product_flags"> skomentowanie, czy nawet usunięcie kodu nie pomaga!
Link do listy produktów:
http://agro-nasiona.pl/sklep/category.php?id_category=30Na standardowym szablonie opisywany napis się nie pojawia.
Żeby było śmieszniej usunąłem całą zawartość pliku product-list.tpl - sklep dalej działa, nie wywaliło błędów, wyświetla listę produktów. Czy więc jest za to odpowiedzialny jakiś inny plik?
Czy może macie Państwo jakieś pomysły??