Zaplaciles drugi raz za hosting wiec jestes na plusie.
Nie zapłaciłem. W sieci jest wiele serwerów, których można w okresie próbnym używać za darmo.
Nikt nie jest w stanie powiedzieć Ci na podstawie zrzutów ekranu co jest nie tak
Mój błąd okazał się dość częstym i nie tylko diagnozę można postawić na podstawie zrzutu ekranu, ale nawet samego opisu, czego dowodem są liczne posty np tutaj:
http://www.prestashop.com/forums/Proszę nie odpowiadajcie już na tego posta, bo od początku nie wniosło to do niego żadnej wartości.
Rozwiązanie (darmowe) dla innych, mających ten sam problem:1. Najczęstszą przyczyną tego błędu jest niewystarczająca ilość pamięci, ustawiona w konfiguracji serwera PHP. Parametr ten można sprawdzić, np wykonując skrypt na serwerze:
<?php
phpinfo();
?>
Należy sprawdzić parametr o nazwie:
memory_limit. U mnie np. był ustawiony na 16M. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to ile powinien on wynosić, jednak w wielu miejscach można przeczytać, że 64M w zupełności wystarcza do poprawnego funkcjonowania sklepu. Po zwiększeniu pamięci, sklep zaczął pięknie działać.
2. Niekiedy działa metoda polegająca na usuwaniu modułów z folderu \modules, jednak zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będzie zwiększanie
memory_limit.
3. Przyczyną błędu może być też nieprawidłowe ustawienie uprawnień na folderze \modules.
Pozdrawiam serdecznie i cieszę się, że moja darmowa odpowiedź być może komuś pomoże.
TEMAT ZAMKNIĘTY