wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

Sklep dla detalisty i hurtownika

• 1 Odpowiedzi
  • 1958 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kulfi82

• Nowy
  • *
  • 1
  • 0
Sklep dla detalisty i hurtownika
« dnia: Lipiec 30, 2012, 06:59:27 am »
Jako nowy użytkownik, witam wszystkich na forum

Od Kiku tygodni poszukuję optymalnego rozwiązania e-commerce dla obsługi detalisty i hurtownika. Przejrzałem enigmatyczną  dokumentację większości płatnych ofert na naszym rynku. Niestety  żadna z nich nie oferuje niezbędnych dla mnie funkcji. Postanowiłem więc zwrócić się ku prestaShop. Zanim jednak zaczną żmudną naukę chciałbym dowiedzieć się czy opisane poniżej funkcją są wogóle do osiągnięcia z tym systemie:

1. Możliwość rejestracji jako klient detaliczny lub hurtowy (musi podać dane firmy).
2. Rejestracja klienta hurtowego wymaga akceptacji administratora sklepu.
3. Możliwości wprowadzania odrębnych cen dla detalisty i odrębnych dla klienta hurtowego.
4. Klient hurtowy może jedynie złożyć zamówienie, bez możliwości finalizacji (zapłaty). Po weryfikacji zlecenia, wystawiam fakturę proforma.
5. Punkt #4 mógłbym zastąpić funkcją, która umożliwi ustanowienie minimalnej kwoty zamówienia tylko dla hurtownika.

Z góry dziękuję za wszelkie porady

*

Offline n3cms

• Nowy
  • *
  • 3
  • 0
Odp: Sklep dla detalisty i hurtownika
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 31, 2012, 07:41:37 am »
Polecam stronę pewnej firmy która zajmuje się tworzeniem sklepów internetowych. Dobrze opracowali stronę, która przedstawia sklep internetowy prestashop. A o takie szczegółowe informacje to się z nimi skontaktuj na czacie albo telefonicznie, ale z tego co wiem to robią na preście takie rzeczy jakie opisujesz.

www.easy-shop.pl