Dodalem plusa za ciebie, bo mam taka mozliwosc
Nagradzam ludzi ktorzy udzielaja sie tworczo w spolecznosci, brawo, tak dalej.
jako, ze problem rozwiazany, mysle, ze moge juz nasmiecic troche w watku i jak temat zostal poruszony to sie wypowiem
chodzi wlasie o te plusy... w watku "wyglad/Po co jest to forum?" zostal on dosc radykalnie potraktowany przez jednego z forumowiczow (poczatkujacych, pierwszy post) wiec moze rzeczywiscie udalo by sie jakos te plusy uruchomic? jak pisalem, za bardzo mi nie zalezy, ale chodzi o sama ocene przydatnosci odpowiedzi w zatkach. wiadomo, ze jezeli ktos bedzie mial tych "pomogl" wiele to mozna takiemu userowi zaufac, zwrocic sie z jakas duperela, zeby nie zasmiecac forum, przez PM itp. raczej mysle, ze jezeli ktos czynnie pomaga (tutaj z wlasnego doswiadczenia) to raczej przez PM tez nie bedzie mial obiekcji do pomocy. moze dzieki takiemu rozwiazaniu forum przestalo by byc zasmiecane przez w kolko jedne i te same, nie raz wrecz banalnie idiotyczne (bez urazy, bo od tego niby wlasnie jest to forum) pytania.
nie wiem do kogo takie postulaty kierowac, ale mysle, ze jak masz (mario) mozliwosc dodawania "pomogl" to i moze masz cos do powiedzenia w tej kwestii. a tak w ogole, kto moze a kto nie moze (i dlaczego) dawac te plusy i minusy?
moze do plusow "dodatnich i ujemnych" dorzucic liste userow, ktory oceniali? to da wyeliminowanie nabijania sobie plusow. mysle, ze nie byloby to az takie trudne w modernizacji forum.