Może powiem dokładniej do czego dążę, chciałbym, aby sklep dla zwykłych użytkowników, mógł mieć również np. oprócz zwykłego logowania logowanie o nazwie "B2B", po którym zniknie cała szata graficzna i pojawi się prawie dosłownie katalog produktów, który ja po zalogowaniu jako admin widzę.
Czyli aby wyglądało to tak:
http://www.picshot.pl/public/view/full/293281Czyli po lewej kategoria, po prawej lista z możliwością sortowania, szukania, koszykiem.
Sorki za kiepską przeróbkę w paincie, ale chciałem pokazać mniej więcej o co mi chodzi.
I żeby można było rejestrować się w zasadzie tak samo jak normalny użytkownik, z tymże poprzez tą zakładkę B2B, i każde nowe konto musiałoby być zaakceptowane przeze mnie, po przeanalizowaniu podesłanych dokumentów rejestracyjnych firmy. Po zalogowaniu zakładka "Moje konto" zostałaby taka sama jak dla zwykłego użytkownika, bo w zasadzie jest tam wszystko co potrzebne-historia zamówień, dane firmy do zmiany itp.
Czy ewentualnie odpłatnie ktoś podjąłby się takiego czegoś? Gdyż przeróbka listy to w zasadzie początek, a nie jestem z tej branży
Z góry dziękuję za informacje.
Pozdrawiam