Nie uzyskałem pomocy w poprzednim wątku a ktoś go po prostu zamknął...
Nie zrozumiałem się z kolegą, takie banalne pozycjonowanie jak w tym kursie znam i pozycjonowałem gorsze divy. Moim problemem jest nieznajomość kodu presty. Najprawdopodobniej nie ma tam DIVa który obejmuje odpowiednią część kodu, dlatego mam problem.
I raz jeszcze powtarzam, aby podglądać kod tego modułu NIE TRZEBA instalować modułu a jedynie podglądać kod w rozpakowanej paczce prestashop. Ja nie podałem linka ponieważ mam to wszystko na localhoście...
Wracając do tematu, deejay jeśli masz gorszy dzień lub po prostu nie masz ochoty to nie pomagaj przecież to nic złego... może ktoś inny się skusi. A tutaj treść oryginalnego postu:
zabrałem się za modyfikację wyglądu modułu blocklayered po tym jak przeniosłem go z prawej kolumny na środek. I mam problem. Niby znam css ale ten poziom mnie chyba przerasta.
w Blocklayered mam same listy rozwijane, w sumie to dwie. I układają się one jedna pod drugą kiedy ja chciałbym aby były one obok siebie. Zakładam, że trzeba objąć kod odpowiedzialny za ich generowanie divem, ustawić mu odpowiednią szerokość i atrybut "float: left" jednak nie potrafię się odnaleźć w tym kodzie. Przemaglowałem wszystkie klasy i albo nic nie zmienia albo całość się sypie. Zmian dokonuję oczywiście w plikach w folderze modułu. Czy mogę prosić o pomoc?
Poniżej wstawiam link do screena, jak to wygląda teraz i jak chciałbym żeby wyglądało:
http://www.iv.pl/images/46223543942864467618.jpg