Witajcie.
Męczę się z problemem ze zdjęciami na sklepie.
Mam hosting na Home.pl (ostatnio był wykupiony lepszy pakiet) i zaczęło się od tego, że chciałam na nowo utworzonym sklepie zamieścić na zdjęciach znak wodny poprzez generowanie. Niestety występowały błędy i zamiast zdjęć pokazywały się pytajniki. Nie szło tego obejść, więc skontaktowałam się z Home, podwyższyli mi na chwilę limit CPU i spróbowałam ponownie. Już było lepiej, bo większość zdjęć się poprawiła, a w kilku przedmiotach ręcznie zmieniłam te zdjęcia. Dodatkowo wystawiałam produkty na Allegro i zdjęcia brałam ze sklepu. Przez tą akcję z pytajnikami musiałam wszystkie aukcje przeglądnąć i w niektórych pozmieniać odnośniki zdjęć na nowe. Zrobiłam to i cieszyłam się, że mimo, że było trochę pracy to jest wszystko dobrze. I długo się nie nacieszyłam, bo znowu na aukcjach zauważam pytajniki...
A co ciekawe jeszcze, to na jednym serwerze mam dwa niezależne sklepy i w drugim sklepie (w którym kompletnie nic nie robiłam ze zdjęciami), też zaczęły się rozwalać zdjęcia i są pytajniki...
Poradźcie mi coś, bo to są już jakieś żarty, żebym co tydzień musiała zdjęcia zmieniać...