wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

Moduły nie chcą się zainstalować

• 2 Odpowiedzi
  • 1590 Wyświetleń

*

Offline lustfingers

• Stały użytkownik
  • 92
  • 0
  • PrestaShop: PS
  • Status: forum
Moduły nie chcą się zainstalować
« dnia: Wrzesień 15, 2015, 06:55:21 pm »
Witam,

presta 1.6.0.14
szablon z TM

zauważyłem że niektóre moduły nie chcą się zainstalować, tzn. klikam w przycisk zainstaluj i nic sie nie dzieje tak jakby pod button nie była przypisana żadna akcja, dotyczy to tylko niektórych modułów również tych od prestashop, jak i zewnetrznych modułów zakupionych w internecie. Tryb debugowania włączony nie wyswietla żadnych błędów, w konsoli jest:

Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check http://xhr.spec.whatwg.org/.         :  jquery-1.11.0.min.js:4

Nic pozatym się nie wyswietla.

*

Offline lustfingers

• Stały użytkownik
  • 92
  • 0
Odp: Moduły nie chcą się zainstalować
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 16, 2015, 04:46:38 pm »
Podbijam temat i aby bardziej zobrazowac problem wrzucam wideo:

https://www.youtube.com/watch?v=ZT3WIc1eQf4

Tak jaki pisałem już wczesniej tryb debugowania jes włączony, w inforamcje konfiguracyjne w lista zmienionych plików jest Nie wykryto zmiany w Twoich plikach.

Jedyne co zauważyłem to te moduły które nie chcą się zainstalować w linku buttona po tokenie brakuje im &install=nazwamodułu....etc

Czyli zapewne błąd tkwi w tym że nie ma reszty linka pytanie co ogranicza to i jak to naprawić?[/size][/color]

*

Offline lustfingers

• Stały użytkownik
  • 92
  • 0
Odp: Moduły nie chcą się zainstalować
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 16, 2015, 06:39:51 pm »
Namierzyłem moduł który jest winowajcą tylko teraz kwestia naprawy pozostała, moduł się nazywa amzpayments Payments Advanced v1.7 - przez patworx multimedia & alkim media

ktoś coś wie na ten temat?