Witam serdecznie,
w ostatnim czasie z bliżej nieokreślonej przyczyny zaciął się moduł koszyka zakupów. Zaczęło się od tego, że przypisano mu klasę hidden, która na początku ukryła cart. Udało mi się go przywrócić, jednak pozostałe jego funkcje nie działają.
Co działa:
- na górze strony pokazuje się sklep
- po przejściu na dany produkt i naciśnięciu "Dodaj do koszyka" zwiększa się ilość produktów w koszyku
Co nie działa:
- najechanie na koszyk nie wyzwala podsumowania, które wcześniej funkcjonowało
- przejście (naciśnięcie) na koszyk wyrzuca stronę, która wyświetla komunikat o błędzie podczas zakupów (aktualnie na stronie jest błędne tłumaczenie)
- przejście na koszyk zamówień (po zalogowaniu) również odsyła do strony z błędem
Spróbowałem zmienić klasy i koszyk faktycznie się pojawił, ale jak wyżej wymieniłem żadna interakcja z nim niestety nie funkcjonuje. Wyczyściłem CACHE, koszyk nie jest w trybie katalogu, zamówienia są na jednej stronie (przełączenie na 5 kroków powoduje błąd - załącznik 12.png). Załączyłem pliki eksponujące css, który ukrywa.
Proszę o pomoc, gdyż już naprawdę nie wiem co może taki efekt powodować. Działanie niewłaściwe zauważyłem 11 listopada (z 10 listopada mamy mirror z googla i tam wszystko wyświetlało się poprawnie).
Adres serwisu:
www.recomedic.storeZ góry dziękuję za odzew.