Łączyć koszyki ? co masz na myśli ?? Może jednak rozszerzę zapytanie. Po pierwsze dwustopniowa akceptacja zamówienia. Jeśli oddział zrobi sobie koszyk to przy jego realizacji potrzebuję w miejscu modułu płatności coś takiego "skieruj zamówienie do dalszej akceptacji" albo "płatność przez centralę" (moduł ??). Wymyśliłem, że zrobię "pracownika-akceptanta" który będzie się logował do panelu administratora z uprawnieniami tylko do zamówień i będzie to pracownik centrali. Ten pracownik powinien mieć oczywiście edycji zawartości zamówienia ale już nie powinien mieć możliwości dodawania rabatu
. Powinien mieć tylko 2 akcje .. wyślij zamówienie do sklepu oraz anuluj zamówienie (grzebanie w kodzie ?? tego bym nie chciał). W momencie wysłania do sklepu ja już przejmuję dalszą obróbkę zamówienia. Fakturę do centrali wysyłam raz w miesiącu jako zbiorcza ze wszystkich zamówień. tutaj by mi się może przydało "łączenie koszyków" ? z punktu widzenia platformy jest to realizacja zamówienia bez płacenia ... co jest nienormalnym podejściem.