deejay3....widzę po twoich postach w innych tematach:
"a i owszem, na linuxpl.com przynajmniej 1.4 smiaga az milo. przy 800 produktach, 24 na stronie przeladowanie trwa kolo pol sekundy
wiec mysle, ze dosc wzglednie
"
że masz jakieś doświadczenie ale tutaj przeczysz sam sobie. Dlaczego na 800 produktów nie wziąłeś od razu dedyka??
Tutaj kolejna Twoja wypowiedź: "wiec teraz reasumujac, czy w takim razie linuxpl.com pociagnie odwaznie v. 1.5? ktos stawial, mzoe sie pochwalic jak to dziala abym mogl przedstawic Klientowi dla porownania? "
a miałeś 1000 produktów. Kupując dedyka działałoby lux ale Ty szukałes tańszej opcji.
Nie zrozum źle bo Cię nie atakuje tylko kieruje się takimi samymi przesłankami....
Bardziej byś mi pomógł gdybyś pokazał mi ten sklep z 800 produkatami, powiedział na jakim hostingu stoi w linuxpl bo wtedy mogłbym wyciągnąc jakies wnioski co do szybkosci działania.
Jesli mi starczy hosting za 100/200/300 zł rocznie to nie chce się ładować w rozwiązanie za 600 zł /1000 zł.
Rozumiem że kazdy kto stawia sklep na hostingu za 200 zł kieruje się tylko tanioscią i takie rozwiązanie jest najgorsze i w ogóle nie praktyczne??
PS. to że piszę w takim dziale a nie innym nie jest przypadkowe, podobno kto pyta nie błądzi. Ja licze na waszą pomoc a nie drwiny. Pzdr