z jakiego adresu wchodziles? .d2.pl (ustawiona kompilacja i cache) czy .com (wlaczona kompilacja, wylaczony cache)?
u mnie na Neo czas ladowania glownej ok. 2-3 sek, produkt 1-3 sek.
w ktorym miejscu nie miales zdjec do produktow?
opisy produktow, w tym mapki itd to juz gestia Klienta. tutaj nei ma za duzego pola do popisu, co sie da to poprawie, ale nie bede raczej nadzorowal 24h sklepu zeby sledzic wszelkie zmiany Klienta....
pytasz czy jest w sieci... jak widzisz jest
ale na powaznie, wczesniej to byl tylko katalog pokazowy z zapytaniem (tutaj nie wiem dlaczego captcha mi uciekla) a teraz Klient zdecydowal sie na przerobke pod sklep.
oczywiscie nie jest to wersja finalna, jak sam zauwazyles pare do poprawek zostalo elementow. wrzucilem tutaj, aby wlasnie tacy ludzie jak ty wytknely mi jeszcze bledy, ktorych nie zauwazylem... za te powyzsze oczywiscie wielkie pivo.
EDIT./
Jak rozwinę formularz to już nie miożna go schować. Znaczy się mam przeglądać stronę z otwartą płachtą
tutaj nie mam za bardzo wiekszego pomyslu... na chwile obecna masz albo krzyzyk (prawy gorny rog) albo jakakolwiek inna akcja na stronie. nie wiem jak bardziej uwidocznic to zamykanie, tak samo nie za bardzo mam pomyzl na uwidocznienie rozwiajania po kliknieciu na koszyk z belki... mzoe jakies pomysly?
Pod Ie9 formularz wyszukiwania i fraza "o co chodzi" poszła do góry
moge screen? bo niemam ani 9 tym bardziej 10 ;/
Pod Ie8 i 9 i 10 pasek przesuwania tekstu w formularzu logowania zduplikował się i jeden wylądował centralnie w tekście opisującym korzyści z zalogowania.
mozesz teraz sprawdzic na 9 i 10?
PS co do "WC-ta" w css-ach to narazie haszowane sa zmienne, ktore mzoe sie jeszcze przydadza przy pozycjonowaniach elementow. i tak malo ci wykazalo, bo tego jest dosc sporo w kodzie... czionki duplikowane, bo tez co chwile sie zmienialy, ale dzieki za taka info, bo to bym przeoczyl