Dalej jesteś nieprzytomny
i dalej piszesz głupoty. Podatek nie wyświetla się klientowi na en na pl juz tak. Ponadto powoduje to przeliczenie błędne cen sprzedaży i sytuację, w której w koszyku zamiast kwoty x ląduje defacto inna kwota. Ponadto kazałeś klientom wprowadzać podwójnie produkty - widac na Twoim sklepie.
Czyli zrobiłeś system i nabiłeś klientów w butelkę
Poprawny system działa tak
wprowadzam produkt w złotówce bo firma jest polska i kupuje w złotówce.
system automatycznie liczy ceny z bazowej złotówka na inne waluty i prezentuje w sklepie z podatkiem
produkt jest dostepny w różnych sklepach w różnych cenach [z przelicznika walut]
zawsze pokazuje się podatek - bo tak nakazuje prawo skarbowe
jeśli zwalniam z podatku to dopiero po określeniu kraju zakupu.
Uwaga sklep 1
U Ciebie tak nie jest zrobiłem zrzuty z koszyka i nie opowiadaj teraz, ze jest dobrze
Sklep 1[pl] z podatkiem
Sklep 2[en] bez podatku
sklep en pozwala poza tym tylko na zakupy z Polski - hahahhahhah.
Uwaga podałem kraj zakupu Polska i Twój system nie podaje mi vatu -hahahhaha
Teraz jako klient jestem wkurzony w koszyku widziałem cenę 27usd. W płatności przy odbiorze cena wynosi uwaga 33,21usd - hahahhahha
No cóż szkoda naprawdę szkoda mi Twoich klientów..... Wciskanie im czegoś co nie działa i mówienie, że jest dobrze. Naprawdę siedzisz na tym forum kupę czasu i zastanawiam się powoli co jeszcze "zrobiłeś" żeby ludzi zniechęcić do Presty........ Zamiast przyznac się do błędu robisz personalne wycieczki udawadniając. Ja bym na Twoim miejscu siedział pół nocy pisząc poprawkę lub oddałbym pieniądze i tymczasowo zamknął sklep żeby nie było zadymy ze skarbówką.......
W załączniku zrzuty ekranowe.