Uncaught SyntaxError: Unexpected token , (index):1513
Uncaught TypeError: undefined is not a function (index):944
jak pisalem, prace jeszcze trwaja, narazie jeszcze nie usuwam przekierowac bo plikow tak styli jak i skryptow z modulow, bo nie wiem w ktorym momencie jeszcze sie przydadza
niektore pliki jak common.js itp zostaly wywalone i polaczone w innych przy zmianie m.in. systemu koszyka (podsumowania zakupow, rejestracji, procesu dodwania produktu) i paru innych miejsc. ale martwi mnie z tych bledow neizidentyfokowany token y brak funkcji. mozesz wskazac w ktorym miejscy wywalilo te bledy?
tutaj jeszcze jedna prosba do @west, miales tam IE7, mzoesz sprawdzic mi jak sie tam wyswietla? bo pewne elementy oparte sa na Boost i nie wiem jak sie beda zachowywac na starszych wersjach.
Fajne wykonanie. Jeśli w całosci sam robiłeś, to widzę progress
Jedynie nie podoba mi się UX w tej stronie (mówię o tym, bo ostatnio tym się zajmuję); użytkownik nie do końca wie gdzie zawiesić oko i jaką ma wykonać akcję - możesz trochę to poprawić wprowadzając szary kolor na zbędne bloki (np. ten do wiarygodności na karcie produktu).
jest to dosc gruntowna (tak w 90% styli i 70% kodu) przerobka jednego z komercyjnych szablonow (m.in. w standardzie bez responsive - tutaj zostal on dodany) reszta to juz inwencja tworcza
a co do UX... no tutaj tak czesto wszystko sie zmienialo, dodwalo, wywalalo, ze w penym momencie sie zgubilem i powstal miszmasz, z ktym nie dokonca juz wiem co mozna zrobic ;/ raczej stawialem na zmiany w usatwieniach elemntow, styli, dodatkach itd i... no wyszlo co wyszlo ;/
mzoesz blizej cos powiedziec o "możesz trochę to poprawić wprowadzając szary kolor na zbędne bloki (np. ten do wiarygodności na karcie produktu)." bo za bardzo nie lapie co i gdzie, o ktory blok chodzi.
a macie mzoe jakies pomysly jak wypenic (czym) puste miejsce pod zdjeciami na karcie produktu? bo na to w ogole nie mam pomyslow
as cos by sie tam przydalo ;/