Witam,
Jestem właścicielem sklepu
www.pogotowiebiurowe.suwalki.pl. Co raz pojawia mi się problem ze znikającym koszykiem. Na stronie głównej znajduje się w prawym górnym rogu, ale kiedy przejdę na kartę produktu znika zupełnie. Dzieje się tak zawsze kiedy aktywuję/dezaktywuję moduły reklamowe lub używam opcji live edit żeby zmienić ich położenie. Mam wykupiony serwer ze wsparciem technicznym, ale administrator nie chce już pomagać:
"zaraz będziesz się złościł jak wcześniej bo znowu nie ma koszyka jak się wchodzi na kartę produktu. Proszę wytłumacz mi co ja robię źle. Jedyne co robiłem włączałem/wyłączałem moduły reklamowe i raz użyłem opcji live edit żeby zmienić ich kolejność. Dzisiaj się zorientowałem że jak wchodzę w kartę produktu to nie widać koszyka po lewej stronie. Proszę napisz jak go włączyć."
odpowiedź:
no hooki pewnie się pomieszały - nie widze tego i nie wiem co zrobiłęś - psujesz - ja naprawiam - 1h pracy 40zł
tak to wygląda
nie złoszczę się
Proszę podpowiedzcie jak to naprawić i przede wszystkim próbuję zrozumieć co robię nie tak. Problem pojawił się już kolejny raz.