Tak, nie które frazy są faktycznie źle przetłumaczone. Masy z nich brakuję także w tłumaczeniach i już wielokrotnie sięgałem do plików .tpl aby je przetłumaczyć i tak w sumie, przetłumaczyłem większość modułów.
Poradziłem sobie już z kilkoma problemami, pozostaje jedynie:
1) Nie ma tych zdań w "blockuserinfo", sprawdzałem już wielokrotnie wcześniej. Dałbym sobie rękę uciąć, że powinny być w nav.tpl ale ich tam brak jak i w całym katalogu.
2) Tu już sobie poradziłem.
[/size]
3) Więc to naprawdę było źle przetłumaczone - zostaje. Jedynie w całym "Moim koncie" przy każdym odnośniku są ikony i tutaj jej brakuje jedynie. Można ją jakoś dodać?
4) Jak dodać ukrywanie kolumny? Chodzi mi głównie do tego punktu, ponieważ przy innych strona ta kolumna nie występuję.
Racja. Większość jest dobrze przetłumaczonych ale z tymi zwrotami trochę poleciałem ( Tłumaczyłem wiekszość po przez chrome, jak trzeba przetłumaczyć z 1000 słów to jest to czasem żmudne ) ale co do plików to tak to wygląda, tak jak wspomniałem. Tego czego nie mogłem znaleźć w tłumaczeniach Presty to spolszczałem w plikach .tpl modułu, ale tych słów z ptk. 1 - po prostu brak.