PLIKI ZNALAZŁAM, ale zgubiona jestem w miejscu co w nich mam zmienić, nie potrafię pisać kodów, zawsze jak do czegoś dojdę lub coś gdzieś znajdę to sobie to zapisuje i w tedy wiem co i gdzie zrobić. ale wiem też że bez konkretnej pomocy i napisania krok po kroku co i gdzie wstawić nie zrobię tego
. instrukcje zrobiłam o instalacji PS , ale ile dni straciłam by dojść do tego , setki tematów z forum przeczytanych wiele godzin oglądania filmów na you... tube.. w końcu wpadłam na kod jaki trzeba zamienić, lecz nie wiedziałam gdzie on jest, więc kolejne godziny straciłam na to by każdy katalog otworzyć i znaleźć ten kod, aż w końcu znalazłam . dla tego postanowiłam zebrać moja wiedzę w całość i dać tu na forum krok po kroku co i jak zrobić, jest ona tak jasna że osoba co nic nie umie jest w stanie to zrobić, na tym polega chyba forum co nie ?..
wiem ze Ty chcesz pomóc ale pisząc tym językiem jest to dla mnie nie osiągalne, to rzeczywiście wielki problem, nie sądziłam że aż taki. moja wiedza przy twojej jest znikoma
jestem zmuszona tylko żyć z myślą że da się to zrobić , ale strasznie trudno bez wiedzy której i tak się nie nauczę. chyba że mi pomożesz ..